پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی

قرنطینه بنت بعد از سفر به امارات

قرنطینه بنت بعد از سفر به امارات با تایید ابتلای یکی از سرنشینان هواپیمای «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در سفر به ابوظبی، نخست‌وزیر این رژیم خودش را قرنطینه کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۰ - ۲۳ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 14
کد خبر: ۱۱۳۵۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خبر‌های منتشر شده درباره ابتلای یکی از مسافران حاضر در هواپیمای نخست‌وزیر در بازگشت از سفر به امارات را تایید کرد.

بنا بر گزارش رسانه‌های رژیم صهیونیستی، نفتالی بنت نخست‌وزیر این رژیم در هواپیمایی که حامل یک فرد مبتلا به ویروس کرونا بود، از ابوظبی به تل‌آویو برگشت.

به نوشته روزنامه «هاآرتص»، وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی با توجه به گسترش شیوع گونه اومیکرون کرونا در جهان در نظر دارد که به طرزی گسترده فهرست کشور‌های «قرمز» و ممنوعه سفر اتباع رژیم صهیونیستی را زیاد کند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی خبر دادند، یکی از مسافران که همراه با نفتالی بنت نخست‌وزیر این رژیم از ابوظبی به تل‌آویو برگشت، حامل ویروس کرونا بود.

دفتر نفتالی بنت نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خبر داد، نخست‌وزیر و همه افراد حاضر در هواپیمای بازگشت از ابوظبی قرنطینه شده و از آن‌ها تست ابتلا به کرونا گرفته می‌شود.

نخست‌وزیر رژیم اشغالگر قدس روز دوشنبه (دیروز) برای انجام سفری دو روزه به ابوظبی سفر و با مقام‌های اماراتی از قبیل «محمد بن زاید» دیدار کرد.

سفر نفتالی بنت به امارات، اولین سفر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به این کشور عربی بود. اماراتی‌ها در زمان ریاست جمهوری دونالد ترامپ با رژیم صهیونیستی تواق سازش عادی سازی روابط امضا کردند.

میزبانی امارات متحده عربی از نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با واکنش‌های تند گروه‌های مقاومت فلسطین مواجه شد. بر همین اساس، جنبش جهاد اسلامی فلسطین، استقبال حکام امارات از نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را خیانت به فلسطین دانست /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار